18 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

 

Αγαπητοί γονείς

    Ξεκινώντας την τηλεκπαίδευση να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και σύντομα να υποδεχτούμε και πάλι τους μαθητές μας στον φυσικό χώρο του σχολείου. Συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς σας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και στο μέτρο που μας αναλογεί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

    Για να συνδεθείτε στο μάθημα σύμφωνα με το πρόγραμμα που πήρατε αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο του/της δασκάλου/ας που διδάσκει και σας επισυνάπτετε μαζί με το πρόγραμμα. Δεδομένα δεν χρεώνεστε. Η σύνδεση μπορεί να γίνει και με τηλεφωνική γραμμή με χρέωση αστικής μονάδας όταν είναι αδύνατη η σύνδεση με ηλεκτρονικό μέσο. 

    Με το πάτημα του πλήκτρου Ctrl+κλικ σε λάπτοπ ή με πάτημα πάνω στον σύνδεσμο σε οθόνη αφής μεταφέρεστε στο περιβάλλον που θα σας ζητηθούν να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία. Παρακαλούμε να συμπληρώνετε τα σωστά email και στο όνομα πρώτα το επίθετο. Να γνωρίζουν οι μαθητές τον αριθμό μητρώου τους αν τους ζητηθεί από τον/την δάσκαλο/α για να γίνει η ταυτοποίησή τους, ώστε να αποφύγουμε να μπουν στην «αίθουσα» άτομα που δεν πρέπει.

     Όταν ο μαθητής κάνει την σύνδεση, θα περιμένει σε ένα περιβάλλον και θα εισέλθει στην «αίθουσα» όταν του το επιτρέψει ο/η δάσκαλος/α. Ο/Η εκπαιδευτικός θα επιτρέπει να παίρνει τον λόγο ο/η μαθητής/τρια όταν είναι απαραίτητο και το επιτρέπουν οι ανάγκες του μαθήματος.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον/την δάσκαλο/α του τμήματος για ό,τι χρειαστείτε ή με τον Διευθυντή του σχολείου

Γιώργος Πανάγου: 6973334802

                                                                                            Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου