17 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΙΟ !!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ 007, 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!



 
Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017, οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ και οι εκπ/κοί τους έγιναν  μυστικοί πράκτορες του Πλανήτη και απέκτησαν την ταυτότητα του πράκτορα .
Αποστολή μας : ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

  • Από βαμπίρ ενέργειας που ρουφάνε την ηλεκτρική ενέργεια όταν αφήνουμε αναμμένες τις συσκευές.
  • Από τον κο Πουφ και την κα Πιφ (γνωστοί και ως διοξείδιο του άνθρακα και μεθάνιο), δυο αέρια που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και κάνουν τον πλανήτη μας ολοένα και πιο ζεστό.
  • Από άλλους περιέργους όπως η αχρόταγη Σουπάρα και η Χωματερή.
  • Από την οικογένεια Τεμπελχανά που αδιαφορεί για το μέλλον του κόσμου και των συνανθρώπων μας, και από όσους γύρω μας μοιάζουν με την οικογένεια Τεμπελχανά.
  • Από τον μικρό (τόσο δα!) Τεμπελχανά που κρύβουμε μέσα μας.
Πως προστατεύουμε τον πλανήτη; Αναλαμβάνουμε άκρως απόρρητες αποστολές στο σπίτι, στο σχολείο και στη γειτονιά, μαθαίνουμε, και λαμβάνουμε δράση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; Οι Πράκτορες του Πλανήτη είναι μια μη-κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2009, με στόχο τη δημιουργία ενός αειφόρου μέλλοντος μέσα από την εκπαίδευση και δράση των παιδιών.

Με πρωτοποριακό εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες, στοχεύουμε να δώσουμε στα παιδιά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να εξελιχθούν σε ευσυνείδητους πολίτες οι οποίοι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες, αποφάσεις, και να λάβουν δράση για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συλλογικό μέλλον.

Δραστηριοποιούμαστε σε σχολεία αλλά και σε εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα καλώντας τα παιδιά να γίνουν Πράκτορες του Πλανήτη, και να φέρουν σε πέρας άκρως απόρρητες αποστολές, με στόχο την προστασία του πλανήτη. Οι Αποστολές επικεντρώνονται σε θέματα όπως: Απορρίμματα, Ενέργεια, Δάσος και Θάλασσα.

Το σχολικό έτος 2014-15, μέσα από τις δράσεις και το βιβλίο μας, εκπαιδεύσαμε 10,500 νέους πράκτορες παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο, την Ρόδο και σε άλλες 10 πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

 ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ



Τολμάς να αναλάβεις μια μυστήρια, άκρως απόρρητη αποστολή γεμάτη εκπλήξεις; Είσαι έτοιμος να σώσεις τον κόσμο; Αν η απάντηση είναι όχι, ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Αν πάλι η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Άνοιξέ το όμως με μεγάλη προσοχή. Γιατί η ζωή σου δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…

Ένα βιβλίο με οικολογικό μήνυμα, δοκιμασμένο προηγουμένως στα σχολεία μέσα από δράσεις της ίδιας της συγγραφέως και της ομάδας της. Έξυπνο και αστείο κείμενο, καλή μυθοπλασία, πρωτοποριακό στήσιμο του ίδιου του βιβλίου και πολύ μοντέρνα εικονογράφηση. 



Έτσι  λοιπόν ξεκινήσαμε σήμερα ένα όμορφο και μυστηριώδες ταξίδι. Εκτελέσαμε την πρώτη αποστολή μας και συνεχίζουμε ...
 
 

                                    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ... 
                                   ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ... ΜΑΡΚΟ!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ
"ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΘΩΜΑ!!!
ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...)