Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας  σχολικής χρονιάς, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου θα υπάρχει ειδική υποστηρικτική ομάδα που θα στηρίζει και θα ενημερώνει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με δυνατότητα για ομαδικές και ατομικές συναντήσεις.
 Για το σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο σχολείο μας ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός. Τα θέματα για τα οποία μπορείτε να απευθύνεστε στην ψυχολόγο και την κοινωνικό λειτουργό  αφορούν δυσκολίες στη μάθηση και τη σχολική ζωή των παιδιών, ανησυχίες σας γύρω από τη συμπεριφορά και το μεγάλωμά τους και ζητήματα συνεργασίας με το σχολείο.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Σχολείου (2268022284) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού σε χώρο που θα λειτουργεί εντός του σχολείου. Σας πληροφορούμε ότι η ομάδα αυτή θα βρίσκεται στο σχολείο μας κάθε Τρίτη.
Ελπίζουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα θα συμβάλλει στην επικοινωνία, τη βελτίωση των σχέσεων και την προσωπική εξέλιξη τόσο των παιδιών όσο και όλων μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες.

Η Διευθύνρια του σχολείου
Κίτσου Κωνσταντίνα