Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Πρωταθλητής ο Γιάννης Χαλιμούρδας στο άλμα σε ύψος και με ατομικό ρεκόρ ο Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας ! ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!

Σας τα έλεγα εγώ ...
Η οικογένεια Χαλιμούρδα είναι αθλητική οικογένεια !!!
Η αδερφή σας η Ζωή σάς έφερε γούρι !!!
Στίβος Αλιάρτου
Επιτέλους πρωταθλητής ο Γιάννης Χαλιμούρδας στο άλμα σε ύψος. Στα Τρίκαλα στις 16-17/6/18 διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν όπου ο αθλητής του Πίνδαρου Θηβών κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος εφήβων με επίδοση 2.03
Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε ο κατά 3 έτη μικρότερος αδελφός του Γιάννη, Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας όπου αφού έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 1.84μ (προηγ. ρεκόρ 1.84) κατέκτησε την ένατη θέση. 
Την περσινή χρόνια ο Γιάννης είχε πάρει 3 χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία Α/Γ, νέων Α/Γ και Ε/Ν αλλά αυτή την φορά ήρθε το χρυσό μετάλλιο. Οι αθλητές του Θοδωρή Ξυδώνα συνεχίζουν στους επόμενους Πανελλήνιους αγώνες με υψηλότερους στόχους. Συγκεκριμένα ο μικρός Κωνσταντίνος το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη θα αγωνιστεί στην κατηγορία του (Π/Κ) στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο από το 1.84 και γιατί όχι για ένα μετάλλιο. 
Ο Γιάννης θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα στις 14-15/7 και τέλος στις 29-30/8 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων Α/Γ στην Λάρισα.
 Συγχαρητήρια στους Αλιαρταίους αθλητές του Γ. Σ Πίνδαρος και καλή συνέχεια.
ΠΗΓΗ: Εν όψει Αλίαρτος
Συγχαρητήρια από τη δασκάλα σας  Κωνσταντίνα παιδιά.!!! Τιμή μου που σας είχα μαθητές !!!
Παιδιά, που δε βιάστηκαν να μεγαλώσουν, που εκτός από αθλητές έχουν ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα !!!
Συγχαρητήρια από όλους τους μαθητές και τους δασκάλους σας!!!