28 Μαρτίου 2018

ACTIONAID - Γ1΄Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

Το Γ1΄για μια ακόμη φορά ευαισθητοποιείται και δίνει μια μικρή οικονομική βοήθεια, συμμετέχοντας στην καμπάνια της  actionaid, "Η δύναμη είναι στο χέρι σου, με σκοπό να ολοκληρωθεί το χτίσιμο ενός κέντρου απασχόλησησης για τα παιδιά της Γκοραγκάτ στο Μπαγκλαντές.
H περιοχή Γκοραγκάτ είναι μια από τις φτωχότερες περιοχές στο Βόρειο Μπαγκλαντές. Τα παιδιά λόγω της κατάστασης εγκαταλείπουν το σχολείο καθώς οι γονείς πολλές φορές δε μπορούν να το πληρώσουν ή χρειάζονται τη βοήθειά τους στο σπίτι.
Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των σχολείων το 2016, και το 2017 συνεχίζεται και φέτος η ενέργεια «Η δύναμη είναι στο χέρι σου» με στόχο να χτίσουν ένα κέντρο απασχόλησης για τα παιδιά της Γκοραγκάτ. Στο κέντρο απασχόλησης τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να ενημερωθούν για θέματα όπως ο γάμος σε παιδική ηλικία και η παιδική εργασία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό. Έτσι, όχι μόνο θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους, αλλά θα ενδιαφερθούν για την εκπαίδευση.
Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η αρχή για να αποκτήσουν ακόμη περισσότερα παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση και να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα!
 Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ13.1/202880/Δ2






 Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ