16 Μαρτίου 2018

Εβδομάδα εθελοντισμού Νοιάζομαι & Δρω ΤΟ Γ1΄ ...

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού του Προγράμματος Νοιάζομαι & Δρω από τις 12/3 έως τις 18/3 το Γ1΄:
1) Καθάρισε την αυλή του Σχολείου μας και
2) Ζωγράφισε την πόρτα εισόδου, όπου δημιουργήσαμε πριν λίγες ημέρες με τη βοήθεια του Δ/ντή μας, τη βιβλιοθήκη της αυλής μας. 
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, κα Ελένη Καλπούζου ήταν  σήμερα μαζί μας και βοήθησε τους μικρούς μας ... ζωγράφους.  «Ζωγράφοι σε δράση» λοιπόν οι 17 ΕΘΕΛΟΝΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ομόρφυναν το Σχολείο μας.
Τα αποτελέσματα ήταν όμορφα αλλά διαπιστώσαμε κάτι τόσο απλό! Είναι ωραίο να ανήκουμε σε ομάδα και να κάνουμε κάτι που μας αρέσει . 
Τα παιδιά,αν και ηλικιακά είναι μικρά, κατάλαβαν μέσα από το πρόγραμμα και κυρίως τις δράσεις ότι ο εθελοντισμός συμβάλλει στο να αισθάνεται κάποιος ευτυχισμένος.
Για μια ακόμη φορά σάς ευχαριστώ πιτσιρικάκια μου που με κάνατε τόσο υπερήφανη!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για την κα Ελένη Καλπούζου, που τόσο καλά γνωρίζω τη λαχτάρα της να προσφέρει στα παιδιά. 

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων για τη βοήθειά του στην αγορά πινάκων μαρκαδόρου  που σε συνδυασμό με τα έσοδα της εφημερίδας μας, ο στόχος μας"αλλαγή πινάκων" θα ολοκληρωθει φέτος. 
Ευχαριστούμε τους ανώνυμους εθελοντές που στήριξαν οικονομικά το σύλλογο γονέων και καταφέραμε και πίνακες να πάρουμε και αξοπρεπή εμφάνιση να κάνουμε στη ρομποτική.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ




















Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΑΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ