23 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΑΣ ... ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ!

Αγαπητό 2ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου,
Είμαστε οι μαθητές της τάξης Γ1΄ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου.
Έχουμε φοιτήσει, οι περισσότεροι από εμάς, στο ίδιο Νηπιαγωγείο και γνωρίζουμε ... πρόσωπα και πράγματα.
Με μεγάλη χαρά ήρθαμε και παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του προγράμματος που κάνετε φέτος με την κυρία σας, την κα. Κωνσταντίνα, που ήταν και κυρία μας και την αγαπάμε πολύ πολύ!!!
Λοιπόν ο  δράκος,ο ήρωας του έργου που έχασε τα γυαλιά του ψάχνοντας καθαρά νερά για να κολυμπήσει και εσείς ως βοηθοί του, αναλάβατε  δράση,  να εξερευνησετε  τη  λίμνη Υλίκη, με ένα παράξενο τρόπο βρέθηκε μέσα στην τάξη μας!!!
Η δασκάλα μας, η κα Κωνσταντίνα, έχουν και το ίδιο όνομα οι δασκάλες μας, μας είπε ότι τον είδε να μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο της τάξης μας την ώρα που σχολάσαμε. Εμείς ως συνήθως με το χτύπημα του κουδουνιού είχαμε εξαφανιστεί!
Η δασκάλα μας τον βρήκε λίγο ταλαιπωρημένο από το κρύο και τον περιποιήθηκε. Του πονούσε λίγο και το ένα του φτερό γιατί το μπρατσάκι που φορούσε το καλοκαίρι, τον στένευε λιγάκι. 
Την άλλη μέρα ξετρελαθήκαμε σαν τον είδαμε και του εξηγήσαμε ότι κι εμείς κάνουμε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού και μαθαίνουμε πώς να γίνουμε ενεργοί πολίτες.
Πανέξυπνος ο δράκος σας! Όλα τα κατάλαβε! Είναι και πολυταξιδεμένος.
Εμείς για να τον βοηθήσουμε να πετάξει προς εσάς, του δέσαμε τα μπαλόνια του "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ", έχουμε μπόλικα και γράψαμε πάνω στα μπαλόνια συνθήματα για να τα δούν οι μικροί και να μάθουν οι μεγάλοι!!! 
Φιλιά στην κα. Κωνσταντίνα και σε όλες τις δασκάλες μας, που δεν τις ταλαιπωρήσαμε καθόλου ... όπως φυσικά δεν ταλαιπωρούμε και τη φετινή μας δασκάλα. (Καλά λίιιιιιγο σάς ταλαιπωρήσαμε. Η δασκάλα μας, μας λέει, ότι μοιάζουμε πολύ στον Πινόκιο. Γιατί άραγε; Δεν καταλαβαίνουμε.)
Φιλιά σε όλα τα παιδιά και σας στέλνουμε μαζί με την αγάπη μας και το δράκο σας. Είναι πολύ ωραίος τύπος!





ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ1΄ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ 
Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ