Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔελτίο Τύπου
        Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 διεξήχθη ο  11ος μαθητικός διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων του Νομού Βοιωτίας. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος περισσότεροι από 1000 μαθητές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στα σχολεία τους με επιτηρητές τους δασκάλους τους.
        Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη σε συνεργασία με το παράρτημα της Ε.Μ.Ε. Ν. Βοιωτίας, τους δασκάλους των σχολείων και με τη στήριξη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης του Ν. Βοιωτίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτου του διαγωνισμού. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους μαθητές που διακρίθηκαν με την επίδοσή τους.
        Αναμένουμε να συναντηθούμε στη επόμενη δράση της Ε.Μ.Ε., στην βράβευση των διακριθέντων μαθητών που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, και καλούμε όλους τους μαθητές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και το όμορφο αυτό μαθηματικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησαν.
        Η Μαθηματική Εταιρεία είναι δίπλα τους με τις εκδόσεις της (Μικρός Ευκλείδης για το Δημοτικό σχολείο, τον Ευκλείδη Α για το Γυμνάσιο), με τα μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς κ.τ.λ.  

Οι μαθητές του Σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι:
Ε΄ΤΑΞΗ
ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΟΒΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΑΡΔΩΣΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ
ΤΣΙΩΛΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
                        ΣΤ΄ΤΑΞΗ
   

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΣΤΑΜΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ
ΜΠΕΖΑΪΤΗ
ΜΑΡΙΑ
ΜΕΓΑΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΑΛΟΚΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!