Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετά από πρόσκληση της ομάδας του "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ" συγκέντρωσαν ένα ποσό το οποίο κατατέθηκε στο  Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος).

Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά. Στην πραγματική ζωή το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- ΕυχήΕλλάδος).
Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις. 

 Έχοντας αυτό σαν βασική αρχή το Make-A- Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κάνει πραγματικότητα τις Ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες(παιδιά 3-18 ετών).
Πιστεύουμε ακράδαντα πως όταν ένα παιδί χάνει ένα σημαντικό κομμάτι από την ανεμελιά του, από την παιδικότητά του κι από το χαμόγελότου, μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία γιατί πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε κάτι για να του δώσουμε πίσω αυτό που έχει χάσει. Να του χαρίσουμε μερικές ξέγνοιαστες, χαρούμενες στιγμές, γεμάτες χαμόγελο που θα το βοηθήσουν να ξεχάσει για λίγο την πραγματικότητα και να ζήσει το παραμύθι του.
Θέλουμε να του δώσουμε κουράγιο, δύναμη και πάνω από όλα το πιο θαυματουργό φάρμακο που είναι η ελπίδα. Την ελπίδα για να παλέψει και να βγει νικητής.
Η 6η Μαρτίου του 1997 ήταν ημέρα ορόσημο για το Το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) , καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του Ευχή. TοMake-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει πάνω από 1400 Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Με αξίες όπως το έντονο κίνητρο Προσφοράς, την Αφοσίωση, τη σωστή διαχείριση, τη πολιτική Ίσων Ευκαιριών, την Ακεραιότητα, την Εχεμύθειακαι τον Επαγγελματισμό επιθυμεί να συνεχίσει να με επιτυχία αυτό το έργο χαρίζοντας το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά που πληρούν τα κριτήρια του Οργανισμού.
Αυτό που ζητάμε είναι να γίνεται αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.
Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε σαν νεράιδες των παραμυθιών να εκπληρώνουμε τις Ευχές των παιδιών με
σοβαρές ασθένειες.
Να βοηθήσετε κι εσείς να διώξουμε έστω και για λίγο το μαύρο σύννεφο από τη ζωή αυτών των παιδιών.
Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, JamesMathewBarry:
« Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.»