Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ !!!

Η κα. ΛΙΑΝΑ ΔΕΝΕΖΑΚΗ (ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ) ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
   Η Λιάνα Δενεζάκη είναι εικονογράφος και συγγραφέας. Μέχρι σήμερα έχει εικονογραφήσει περισσότερα από 150 βιβλία πολλών εκδοτικών οίκων ενώ έχει γράψει 18 παιδικά βιβλία κι ένα μυθιστόρημα για ενήλικες. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς κι έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις εικονογράφησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το 2009 τιμήθηκε με τον Έπαινο Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου "Πηνελόπη Μαξίμου" για το βιβλίο της Ένας Γενναίος Σκύλος, ενώ το 2010 με το Βραβείο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου Μέσης Σχολικής Ηλικίας "Φανής Αποστολίδου" για το βιβλίο Μαρδούκ!. Ανήκει στη συντακτική ομάδα του "Μαγικού Κόσμου" της www.kosvoice.gr που το 2013 βραβεύτηκε ως το "Καλύτερο Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας" από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "100 mirrors-Εργαλεία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας" στο πλαίσιο του προγράμματος "Δια βίου Μάθηση" (τομεακό πρόγραμμα Εrasmus) ενώ επισκέπτεται πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας μέσα από εργαστήρια λόγου και εικόνας.

Στα βιβλία της ταξιδεύει τους μικρούς αναγνώστες σε κόσμους γεμάτους όνειρα, μπερδεύοντας τα λόγια με τα χρώματα. Περιπέτειες και ταξίδια όπου η φαντασία είναι η μόνη αλήθεια… 
  Οι μαθητές του  Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν στις 25/02/2016 ημέρα Πέμπτη  λογοτεχνικό εργαστήρι από τη συγγραφέα και εικονογράφο παιδικών βιβλίων κ. Λιάνα Δενεζάκη. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της κ. Δενεζάκη,  θα γράψουν και θα εικονογραφήσουν ένα βιβλίο. Το βιβλίο αυτό θα τυπώθεί  και στη συνέχεια θα διατεθεί στους μαθητές μας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
 http://www.saintpaul-delasalle.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=21&Itemid=233

http://www.saintpaul-delasalle.gr/programmata-dimotiko/ekpaideftikes-drastiriotites/programma-dimiourgikis-grafis

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ. ΛΙΑΝΑ !!!
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ
ΚΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ