Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ !!!


 Αγαπητοί γονείς, παιδιά και επισκέπτες του blog του Σχολείου μας,

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης, ψαράδες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, εθελοντές, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου… άνοιξαν την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους σε οικογένειες προσφύγων που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο.

Είναι εκεί μέρα και νύχτα, με χαλάζι και καύσωνα, για να προσφέρουν στεγνά ρούχα, νερό, φαγητό και στέγη. Συχνά ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή για να σώσουν τους συνανθρώπους μας από τα κύματα.

Με τις πράξεις τους κατάφεραν να πνίξουν το φόβο και το ρατσισμό σε ένα κύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που άγγιξε όλο τον πλανήτη. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε.
Ένα μέλος του Avaaz ξεκίνησε ψηφοφορία για να ζητήσει να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου, και ήδη έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.
Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσέ το παντού μέσω email, Facebook και Twitter:


https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders_3b/?bFnSckb&v=71232&cl=9218654781

Οι αφοπλιστικές πράξεις αγάπης των νησιωτών και των εθελοντών εκφράζουν οικουμενικές αξίες ανθρωπισμού. Αν βραβευτούν με το πιο αναγνωρισμένο βραβείο ειρήνης στον κόσμο, οι πράξεις τους θα γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για κοινότητες και κυβερνήσεις σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Κάνε κλικ στο σύνδεσμο για να βάλεις την υπογραφή σου και μετά διάδωσε το ψήφισμα παντού:

https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders_3b/?bFnSckb&v=71232&cl=9218654781ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ
ΚΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ