19 Νοεμβρίου 2015

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η γιορτή της δημοκρατίας

(Οι τέσσερις απαγορεύσεις του Αρπατίλαου)

Θεατρική παράσταση για το Πολυτεχνείο βασισμένη στα «μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά.

Η Δ/ντρια και οι εκπ/κοι του Σχολείου μας συγχαίρουν τους μαθητές της Ε΄ τάξης για την καταπληκτική γιορτή που παρουσίασαν.
Συγχαρητήρια και στις εκπ/κούς, Ηλία Αλεξάνδρα, Καρατάσιου Βαρβάρα, Πετροπούλου Μαρίζα και Λαζουρά Χριστίνα που δούλεψαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
Λένε πως τα παραμύθια γράφτηκαν, για να τα ακούνε οι μικροί και να μαθαίνουν οι μεγάλοι.
Γι'αυτό λοιπόν διαλέξαμε ένα από τα πιο αγαπημένα μας παραμύθια «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» του  Ευγένιου Τριβιζά!Το διασκευάσαμε, το κόψαμε και το ράψαμε στα μέτρα τα δικά μας και σας το παρουσιάσαμε!
Και σαν μηχανή του χρόνου, ταξίδεψε όλους μας σε μια άλλη εποχή, τότε που υπήρχαν βασιλιάδες και υπήκοοι, τότε που το «όχι» δε σήκωνε διαπραγματεύσεις και που η σιωπή ήταν πιο ηχηρή από κάθε άλλη λέξη.
Πρωταγωνιστές της θεατρικής μας παράστασης τα παιδιά της Ε Τάξης, που σαν άλλοι φοιτητές του Πολυτεχνείου, ένωσαν τις μικρές γροθιές τους και αντιτάχθηκαν στο καθεστώς της τυραννίας, της χειραγώγησης και της υποταγής. Σαν άλλοι φοιτητές του Πολυτεχνείου, όρθωσαν το ανάστημά τους και τόλμησαν να πιστέψουν πως τα όνειρα, όταν το θέλουμε πολύ, γίνονται πραγματικότητα!





































ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ
ΚΙΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ